Meny
Populære bilderammer:

Stort utvalg ved kjøp av bilderammer

En bilderamme er det som virkelig løfter frem et bilde. Derfor er valget av en egnet bilderamme av stor betydning for effekten på bildet. Det lønner seg dermed å ikke inngå noen kompromisser når det gjelder kjøp av ramme for bildene eller kunstverkene dine. Det omfattende vareutvalget av bilderammer tilbyr deg det mangfoldet du behøver for å finne en harmonerende ramme.

Koselige trerammer, staselige dekorerte barokkrammer, fargerike kunststofframmer eller diskré enkle aluminiumsrammer – over 500 000 produkter gir deg full fleksibilitet når det gjelder bildeinnramming.

Trendsetter siden 2002: Alltid på jakt etter en løsning for deg

Som nettbutikk for bilderammer har vi vært din kilde for bildeinnramming i over 20 år. Dermed nøyer vi oss ikke bare med tradisjonelle bilderammer, men går nye veier i produksjonen av særegne bilderammer som oppfyller spesielle krav.
I egen utvikling eller i samarbeid med partnerne våre ønsker vi å oppfylle ditt behov for å finne den perfekte rammeløsningen for deg.

For kontor og boliger: enkeltstykker og enkle rammeserier

Bildene dine blir fremhevet og beskyttet fra ytre påvirkninger ved bruk av en bilderamme. Du har tallrike muligheter når det gjelder materiale, farge, størrelse og dekorasjon. Velg for eksempel en praktfull dekorert barokkramme som et harmonisk supplement til oljemaleriet ditt eller som en attraktiv motsats til moderne bilder og få en enkelt visuell highlight i stuen din eller på kontoret.

For familiebildene, bryllupsbildene eller bildene fra den siste ferien er klipsrammene våre et ypperlig valg som muliggjør enkel bytting av bildene.

Bilderammer for enhver anledning: Fra autografkort til vitnemål

Klassiske bilder eller foto på veggen passer ikke til din stil eller faller ikke i smak hos deg som dekorasjon i stuen eller på kontoret? La fantasien løpe løpsk i innredningen av veggene! Også en tradisjonell bilderamme byr på tallrike muligheter for deg: Takket være en rekke standardformater kan du nesten henge opp alle dokumenter, papirminner eller andre billedlige gaver rimelig og profesjonelt på veggen.

Skreddersydde løsninger og bilderammer etter mål

Med de skreddersydde bilderammene våre er ikke uvanlige bildemål noen utfordring lenger. Det finnes ingen bildestørrelse som ikke stilfullt og sikkert lar seg innramme. Fra enkle aluminiumsrammer for kontorrommene dine til en praktfull dekorert barokkramme for det nye maleriet ditt: Utallige bilderammer kan lages etter mål utifra dine ønsker.

Uansett behov har vi en bilderamme som passer deg!

  • Fotorammer: Alle kjenner til den klassiske bilderammen i fotoformat. Benytt portrettrammene våre som den perfekte gave til jul, bryllup eller for et nyfødt barn!
  • Draktrammer: For drakten til yndlingsspilleren din har vi egnede draktrammer som er et naturlig og perfekt valg. Ta også vare på dine idrettsprestasjoner fra ungdomstiden.
  • Vinylplaterammer: For vinylelskere er rammene for vinyl meget populære. Med sitt spesielle format egner vinylplaterammene seg utmerket for å gi vinylplatene et nytt hjem.

For dem som stiller høye krav: størst utvalg av rammer til rimelige priser

Med over 500 000 produkter finner du i nettbutikken vår det største utvalget av bilderammer og tilbehør fra velkjente merkevarer. Uansett budsjett vil du finne noe som passer for deg: Fra svært rimelige klips- eller kunststofframmer til ekte trerammer for dem som stiller høye krav.

Om du bestemmer deg for en bilderamme av tre, aluminium eller kunststoff, er på jakt etter en rammeløs bildeholder eller en barokkramme, foretrekker en moderne eller klassisk stil, normal-, antirefleks-, akryl- eller museumsglass av høy kvalitet – vi tilbyr ikke bare bilderammer av høy kvalitet, men også fornuftige priser og rimelige fraktkostnader. Filtrer din individuelle drømmeramme i oversikten over alle bilderammene våre!

Vi har tallrike rabattkampanjer der du får ytterligere prisavslag og gratis frakt for produkter hos enkelte fabrikanter. Abonner på nyhetsbrevet vårt for ikke å gå glipp av de tidsbegrensede tilbudene våre!

Erfaring og kvalitet: En kvart million kunder velger AlleRammer.no

Om du er på jakt etter en glimrende premiumramme til et arvestykke, ønsker å forevige de kjære familiemedlemmene dine på veggen eller er på utkikk etter en rimelig og robust løsning for innrammingen av bedriftsinformasjonen din:
Du kommer til å elske tjenesten vår! Over 10 000 glimrende anmeldelser og over en kvart million kunder har i mange år hatt som førstevalg når de skal kjøpe bilderammer på nettet.

Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343