Meny
AlleRammer.noImpressum
Retur av varer:

Ved retur av varer vil vi sette pris på om du tar kontakt med oss på forhånd!

Vennligst bruk skjemaene våre i kontakt- og servicesenteret før du returnerer!

Kontakt: Du kan naturligvis sende spørsmål til oss via e-post. Bruk skjemaene våre i Kontaktsenteret..


Kontakt:

Du kan naturligvis sende spørsmål til oss via e-post. Bruk skjemaene våre til dette.

Postadresse:

artvera GmbH & Co. KG
Rueckertstrasse 5
D-10627 Berlin
Tyskland

Organisasjonsnummer: 926 071 343

Telefon: 0049 30 235 949 085 (Tyskland)

E-post: 
Registerrett: Charlottenburg Tingrett
Registreringsnummer: HRA 42086 B

artvera GmbH & Co. KG representeres av det personlig ansvarlige selskapet: artvera Beteiligungs GmbH, registerrett: Charlottenburg Tingrett, HRB 116621 B. Dette blir igjen drevet av daglig leder: Detlef Winkelewski

Skatteetat: 
Mva.-ID-nr.: DE263545608

Personvern:

Vi garanterer konfidensiell behandling av personopplysningene dine i samsvar med bestemmelse for personvern. Vi gir ikke opplysningene dine videre til tredjeparter for reklameformål. En overføring av data til tredjeparter skjer utelukkende for logistikkformål eller for utførelse/levering av bestillingen.

Informasjon om nettbasert tvisteløsning:

EU-kommisjonen har opprettet en internettplattform for nettbasert tvisteløsning (såkalt „OS-plattform“) OS-plattformen tjener som et kontaktsted for utenomrettslig forlik ved stridigheter angående kontraktsforpliktelser som oppstår ved nettkjøp. Kunden kan finne OS-plattformen under følgende lenke: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Vi er verken forpliktet eller villige til å delta i en tvisteløsningsprosedyre for en voldgiftsnemnd for forbrukere.


Copyright:

Alle rettigheter forbeholdt. Nettstedets innhold og struktur er opphavsrettslig beskyttet. Informasjon eller data (tekst-, bilde-, grafiske data osv.) på nettstedet kan ikke brukes eller reproduseres uten skriftlig samtykke fra oss, ei heller utdrag. Copyright © 2022 artvera og deres lisensgivere. Alle rettigheter forbeholdt.


Ansvarsfraskrivelse:

Innhold av internettjeneste
Forfatteren påtar seg ikke noe ansvar for aktualiteten, korrektheten, fullstendigheten eller kvaliteten på den oppgitte informasjonen. Ansvarskrav mot forfatteren i forbindelse med materiell eller immateriell skade forårsaket av bruk eller manglende bruk av informasjonen som er gitt eller ved bruk av feil og ufullstendig informasjon er i utgangspunktet ekskludert, med mindre det kan vises til at forfatteren er skyldig i å ha handlet forsettlig eller grovt uaktsomt. Alle tilbud er uforpliktende. Forfatteren forbeholder seg uttrykkelig retten til å endre, legge til eller slette deler av sidene eller hele tilbudet eller til å slutte å publisere dette midlertidig eller permanent uten forvarsel.
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343