Meny
AlleRammer.noOm oss

Om oss

Vennlig og kompetent kundeservice

Det største utvalget av bilderammer – for alle behov

Enten det gjelder spesialrammer, tilpassede løsninger, enkeltrammer eller store bestillinger kan du med få klikk finne den perfekte bilderammen for enhver anledning og lommebok hos oss.

Vi har nå arbeidet tett sammen med partnerne våre i 20 år for å imøtekomme enhver kundeforespørsel, noe som dermed ikke bare sikrer et best mulig pris-/ytelsesforhold, men gjør at vi også kan utvikle helt nye løsninger for bildene og suvenirene dine.

Slik har vi i tillegg til et stort antall verdifulle privatkunder også store industri-, bil- og energiselskaper, offentlige institusjoner, reklame- og markedsføringsbyråer, gallerier, museer og fotografer som faste kunder.

Vi finner nye temaer for bilderammer hver dag
Detlef Winkelewski, daglig leder

Det er ikke uvanlig at nye bilderammeløsninger lages etter direkte forslag fra kundene våre, som ønsker å vise frem puslespill og samleobjekter, priser og suvenirer på en profesjonell måte.

Kompetanse når det gjelder bildet

Takket være våre mange år med innrammingstjenester innen stasjonær detaljhandel kan du trygt henvende deg til kundeservice når du har spørsmål om konservatorisk innramming av sensitive gjenstander. I tillegg til at vi har utmerket kjennskap til de mangfoldige produktene, kan du glede deg over ekspertisen vår når det gjelder bærekraftig beskyttelse av verdigjenstandene og favorittbildene dine.

Kundeservice med ekspertise

Vi skaper bransjens fremtid

Vi er pionerer i dropshipping av bilderammer, den første salgspartneren på internett av Nielsen Design samt den største markedsplassen for bilderammer, og former bransjens fremtid på en banebrytende måte. Sammen med våre mangeårige europeiske partnere satser vi på ressursbesparende produksjon og arbeidet med mer bærekraftige emballasjeløsninger. I tillegg til miljøvennlige prosesser fokuserer vi på kvalitet, som vi alltid vil tilby til rimelige priser.

“Jeg er stolt av å kunne si at det største utvalget av bilderammer på internett fra oss venter på deg” (Detlef Winkelewski, daglig leder)

Verdiene våre

Ansvar: Som markedsleder innen bilderammebransjen har vi et ansvar overfor våre langsiktige samarbeidspartnere og medarbeidere samt verdsatte kunder. Vi setter oss høye mål og står inne for dem.

Tillit: Tillit til det kvalitetsmessige arbeidet til partnerne våre samt kompetansen og ekspertisen til medarbeiderne våre danner grunnlaget for virksomheten vår.

Kundesentrering: Vi gjør vårt beste for å daglig begeistre deg ‒ med produktutvalget, forslagene og ekspertrådene våre i magasinet vårt, produktutviklinger, attraktive kampanjer og den engasjerte, flerspråklige kundeservicen vår.

Har du noen forslag?

Vi ser frem til din tilbakemelding!

Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343