Meny
AlleRammer.noFAQ

Ofte stilte spørsmål og svar:

Spørsmål: Henviser størrelsesangivelsene deres til rammens ytre mål eller bildemålet?

Svar: Formatangivelsene (“Rammestørrelsene”) i nettbutikken vår henviser ALLTID til bildemålet (se også bilde). Skyggerammer må også bestilles i bildeformat. Her blir det automatisk lagt til et skyggefugemellomrom på 0,7 cm på hver side

Rammemål = bildeformat

Spørsmål: Det lå ingen faktura ved leveringen! Hvordan kan jeg betale?

Svar: Hos noen fabrikanter ligger fakturaen for leveringen av organisatoriske årsaker ikke ved. Du vil få tilsendt fakturaen noen dager etterpå med separat post fra AllesRahmen.de. I andre tilfeller vil du få et kombinert leveringsbevis/en faktura fra AlleRammer.no.

Spørsmål: Hva er leveringstiden?

Svar: Bilderammene er ofte laget spesielt for din bestilling. Av denne grunn kan vi ikke gi eksakte leveringstider, da disse varierer avhengig av bestilling.

Spørsmål: Hvorfor påløper det fraktkostnader?

Svar: Bilderammer er av natur uhåndterlige og tunge og krever en omfattende bruk av beskyttende emballasje. Med fraktkostnadsbeløpet vårt gir vi bare én del av kostnadene videre til kunden.

Spørsmål: Skal fraktkostnadene betales per produkt eller per bestilling?

Svar: Fraktkostnadene betales kun én gang per bestilling uavhengig av hvor mange produkter som bestilles fra hver fabrikant.

Spørsmål: Hvorfor kan man innenfor en bestilling kun bestille fra én fabrikant?

Svar: Vi har inngått separate avtaler med flere fabrikanter om forsendelse direkte fra fabrikk. Ved bestilling fra ulike fabrikanter tilkommer det fraktkostnader. Det må derfor legges inn en ny bestilling.

 

Spørsmål: Blir bilderammene levert komplett med glass?

Svar: Som regel blir alle bilderammer levert komplett med glass (eller etter valg og bestilling også med kunstglass) og med bakvegg. Tomme rammer og skyggerammer blir utelukkende levert uten glass og bakvegg. Bakveggen har alltid et oppheng for horisontal eller vertikal montering. Skrueplugger, skruer eller spikre er ikke inkludert i leveringen.

Spørsmål: Hvorfor er det begrensninger på format ved skreddersydde løsninger?

Svar: Jo større bilderammen er, desto mer stabil må rammens profil være. Derfor finnes smale treprofiler kun i små bildestørrelser, og større formater kan kun lages med mer massive og stabile treprofiler. Siden aluminium er betydelig mer formstabilt, er det mulig å få ganske store bildeformater også med smale profiler. Begrensningen ved minimale bildeformater har produksjonstekniske årsaker fordi sagen ikke kan skjære til kortere profiler. På passepartoutene er det maksimale formatet på buestørrelsen begrenset av passepartoutkartongen den skjæres av.

Spørsmål: Hva betyr bildeområdet?

Svar: Prisen for spesialformater blir regnet etter bildeområdet, som du finner ved å måle høyde + bredde + høyde + bredde på bildet. Formatet 30 x 40 cm har for eksempel et bildeområde på 1,4 meter. Denne faktoren blir så multiplisert med den angitte meterprisen for bilderammen eller passepartouten og utgjør prisen din.

Spørsmål: Kan jeg bytte varen?

Ja, vi tilbyr frivillig returrett i vår norske spesialbutikk for bilderammer! Kundene kan returnere alle varer hvis de ikke er fornøyde innen 14 dager - kun ubrukt og i originalemballasjen - for egen regning og risiko. Dette gjelder ikke for brukte varer og varer som er laget etter kundens spesifikasjoner eller tydelig tilpasset personlige behov. Kun forhåndsbetalte og fortollede pakker vil bli akseptert.
 

E-post: Du kan nå oss via kontakt- og servicesenteret vårt.
Telefon: 0049 30 3199 185 00

 

Spørsmål: Hva gjør jeg hvis glasset er gått i stykker under leveringen?

Svar: Kontroller varen straks du har mottatt den. Dersom varen blir levert via et transportfirma, må du kontrollere varen i nærvær av transportøren og anmerke klagen kun på fraktdokumentene, IKKE på leveringsbeviset.
Informer oss direkte via
e-post: via kontakt- og servicesenteret vårt.
Tlf.: 0049 30 3199 185 00
Vi ønsker at du skal bli fornøyd!

 

Spørsmål: Kan dere også produsere etter spesialmål?

Svar: Hos enkelte fabrikanter er dette begrenset. For tiden tilbyr vi spesialtilpassede rammer i aluminium og tre på Mira-rammer og også fra firmaet Roggenkamp. Generelt er spesialtilpassede rammer vesentlig dyrere enn sammenlignbare bransje- og standardformater. Ved bestillinger over størrelsen 70 x 100 cm må det av logistikkgrunner brukes kunstglass. Ta dette i betraktning ved forespørselen din!

Spørsmål: Blir opplysningene mine sendt videre (f.eks. for reklameformål) til fremmede?

Svar: Nei! Vi bruker opplysningene dine utelukkende for ferdigstillelse av bestillingen din og kun med ditt samtykke. Vi selger definitivt ikke kundens personlige opplysninger. AllesRahmen.de gir kun opplysninger videre til en tredjepart når det dreier seg om et partnerselskap som er behjelpelig med tjenesten. Dette er logistikkselskaper og partneren vår for produksjon av bilderammer. I hvert tilfelle blir det kun gitt opplysninger videre som er nødvendig for leveringen.

Spørsmål: Hvorfor må jeg oppgi en e-postadresse og et telefonnummer ved en bestilling?

Svar: Vi behøver e-postadressen din for å sende deg en ordrebekreftelse. Hvis ikke vi sender deg den, er bestillingen ikke gyldig. Og vi kan ikke kontakte deg dersom vi har spørsmål til bestillingen eller leveringen din.

Spørsmål: Hvorfor må jeg oppgi adressen min ved en henvendelse?

Svar: Vi behøver adressen din for transportmuligheter og logistikkostnader. Noen ganger har fabrikanten en egen leveringstjeneste med fastsatte ruter.

Spørsmål: Har dere en prisliste på videreforhandlere?

Svar: Nei! Vi er ingen engroshandel. Men vi vil gjerne gi deg et individuelt tilbud på store bestillinger.

Spørsmål: Kan dere sende en trykket katalog?

Svar: Nei! På grunn av omkostningene dette medfører gir vi avkall på dyre trykte kataloger og gir heller kundene våre prisfordeler ved de sparte omkostningene.

Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343