Meny
AlleRammer.noBilderammerTrerammerTreramme ANVIL Bolted 1,8 – spesialtilpasset

Treramme ANVIL Bolted 1,8 – spesialtilpasset

Treramme ANVIL Bolted 1,8 – spesialtilpasset
Aicham-Larson-Juhl
Artnr.: AIC-288620D170-SZ-H
Spørsmål om produkt
fra 730,70 kr *

Bilderammer av tre fra Larson-Juhl

Firmaet Larson-Juhl GmbH fra Neu-Ulm er en av de mest moderne og største produsentene av bilderammelister i Europa og har fulgt en lang tradisjon siden 1868. Produksjonen av lister foregår delvis for hånd, noe som gir dem et spesielt og individuelt preg. Til sammen har produsenten over 300 forskjellige treprofiler med mer enn 1600 overflater, der individuelle bilderammer kan lages for nesten ethvert kundeønske.

Til listeutvalget fra Larson-Juhl hører bilderammer av tre og aluminium og gullfargede bilderammer, som særlig er å finne i museer eller gallerier. Når det gjelder trelistene, finnes det over 1600 forskjellige utførelser, som kan lages etter mål. Når det gjelder aluminiumsrammer, tilbyr Larson-Juhl rundt 200 forskjellige utførelser. Produsentens ytterligere spesialitet er passepartouter. Hos Larson-Juhl er mer enn 450 sorter tilgjengelig.

Bilderammer av massivtre fra Larson-Juhl

 • Premium-bilderammer av massivtre fra europeisk produksjon
 • Stabile lister med fastlimte hjørner
 • Produksjon av høy kvalitet, til dels laget for hånd
 • Tilgjengelig i mange standardformater og som skreddersydd løsning
 • Tilgjengelig med forskjellige glasstyper og med UV-beskyttelse

Bakvegg

Ti års syrebeskyttelsesgarantiBakveggen består av en tosidig, syrefri, laminert og hvit SafeBoard på 3 mm med bufret kjerne. I motsetning til vanlige MDF-bakvegger beskytter denne ytterst stabile bakveggkartongen bildet ditt mot negative miljøpåvirkninger, skadestoffer og syrepåvirkninger og har ti års syrebeskyttelsesgaranti inkl. kvalitetsstempel. Sammen med et UV-bildeglass er det den perfekte beskyttelsen for bildet ditt. Bilderammen har et ferdigmontert sagtannoppheng for liggende og stående retning.

Bildeglassene fra Larson-Juhl

Antireflekterende Clarity-bildeglassDe fleste bilderammer er daglig utsatt for energirike solstråler, som uunngåelig fører til bleking av bildene over tid og som skader bildene permanent. Den som bestemmer seg for en bilderamme av høy kvalitet fra Larson-Juhl, bryr seg som regel også svært mye om bildet.

Derfor tilbyr vi deg disse bilderammene utelukkende med UV-beskyttelsesglass. Enten det er UV-glasset Clarity eller kunstglasset, som i seg selv allerede tilbyr en svært høy UV-beskyttelse. I tillegg til den høye UV-beskyttelsen er det blendfrie Clarity-glasset nærmest usynlig og reduserer restrefleksjoner til et maksimum på under 1 %. Det er en verden av forskjell mellom det vanlige, matte antirefleksglasset på andre bilderammer og den interferensoptiske, antireflekterende Clarity. Du vil bli begeistret!

Clarity UV 99 OG Clarity UV 99 museumsglass (antireflekterende):

Med Clarity UV 99 dreier det seg om et antireflekterende bildeglass basert på grønnglass, som blir laget med flyteglass av høy kvalitet. Det filtrerer 99 % av de skadelige UV-strålene (ved 300–380 nm), som over tid bleker og ødelegger bildet. Begge sidene på glasset er belagt med et spesielt ripefast og robust belegg. Når det gjelder rengjøring av platen, behøver du derfor ikke å bruke spesielle rengjøringsmidler eller bekymre deg for riper.

Egenskapene til det antireflekterende museumsglasset Clarity UV 99 er nærmest identiske med flytglasset Clarity UV 99, bare at det i dette tilfellet dreier seg om et interferensoptisk, antireflekterende glass i museumskvalitet . Dette glasset er spesielt utviklet for konservatoriske bildeinnramminger og kombinerer UV-beskyttelse med blendingsfrihet. Med en restrefleksjon på under 1 % er det knapt nok synlig og reduserer refleksjoner til et absolutt minimum samt har best mulig UV-beskyttelse.

Spesifikasjoner Clarity UV 99:

 • 99% UV-beskyttelse
 • forhindrer bleking av kunstverker
 • enkel rengjøring
 • eksakt fargegjengivelse
 • ingen bulkete overflateforvrengning
 • nøytral fargerefleksjon fra alle betraktningsvinkler
 • oppfyller konserveringsstandarden ISO 18902
 • består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
 • oppfyller konserveringsstandarden fra FATG og PPFA
 • 99 % UV-blokkeringsnivået blir sertifisert fra et fysisk laboratorium i Storbritannia i henhold til EN 410
Clarity UV 70 (antireflekterende):
Med Clarity UV 70 basert på hvitt glass setter Larson-Juhl nye standarder for bildeglass. Med en restrefleksjon på under 1 % er Clarity-bildeglasset nesten fullstendig antireflekterende og gjengir fargene på bildet på en tilnærmet uforfalsket måte, i motsetning til vanlig matt antirefleksglass. Dessuten filtrerer dette bildeglasset cirka 70 % av de skadelige UV-strålene som bleker og skader bildene. Den tosidige overflaten har et spesielt belegg som beskytter mot riper og er svært robust mot riper og rengjøringsmidler. Museumsglassene Clarity fra Larson-Juhl har et utmerket pris-ytelsesforhold i segmentet museumsglass.

Spesifikasjoner Clarity UV 70:

 • 70 % UV-beskyttelse
 • Nærmest ingen refleksjoner, takket være det interferensoptiske, antireflekterende glasset
 • forhindrer bleking av kunstverker
 • enkel rengjøring og svært ripefast
 • eksakt fargegjengivelse
 • nøytral fargerefleksjon fra alle betraktningsvinkler
 • består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
Kunstglass:
Polystyrenglassplatene blir laget av et termoplastisk kunststoff. Sammenlignet med glassplater utmerker dette kunstglasset seg med høy bruddsikkerhet og lav vekt. Imidlertid er kunstglass også mer ømfintlig for riper. Den høye lysoverføringen ligger på samme nivå som sammenlignbare plater i normalglass. Polystyrenglass har en ganske høy UV-beskyttelse.
Kunstglass (antireflekterende):
På det antireflekterende polystyrenglasset blir overflaten teknisk behandlet for å spre lyset som faller inn og minimere refleksjonene på bildene. Det har en svært høy lysoverføring og er ytterst robust. Polystyrenglass har en ganske høy UV-beskyttelse.
Tomme rammer:
De tomme rammene blir levert uten glass og uten bakvegg og er spesielt egnet for innramming av festede blindrammer eller lamineringer.

Ønsker du å vite mer om forskjellige bildeglass?
Les innlegget» Glasstyper for bilderammer i magasinet vårt!

Ytterligere egenskaper
Rammetype:Trerammer
Produktserie:Larson-Juhl
Lukking på bakvegg:Pins (Flexpins)
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343