Meny
AlleRammer.noTilbehørErstatningsglassNormalglass – erstatningsglass for bilderammer

Normalglass – erstatningsglass for bilderammer

Normalglass – erstatningsglass for bilderammer
Mira
Artnr.: MIR-NGL-10x15-H
Spørsmål om produkt
fra 38,61 kr *
Kampanje til 30.06.2024:
10% rabatt på alt

Standardglass for bilderammer


  • Standardglass for bilderammer (floatglass), 2 mm tykt
  • plettfri, glatt overflate
  • klar og transparent; gjennomsiktigheten ligger på rundt 83–90 %
  • ikke antireflekterende
  • Beskytter bildet mot støv, smuss og vannsprut
  • uten UV-filter
  • kantede og slipte glasskanter for sikker bildemontering

Merknad: For bilderammer som er større enn formatet 70 x 100 cm, anbefaler vi bruddsikkert kunstglass i stedet for standardglass.

Hva er standardglass?

Med dette standardglasset dreier det seg nærmere bestemt om et 2 mm tykt floatglass som lages ved hjelp av en moderne produksjonsmetode (floatprosess). Derfor får det en plettfri, glatt overflate uten forstyrrende ujevnheter som luftlommer eller riper.

Som standardglass bruker rammeprodusenten mira grønt glass, som kjennetegnes av grønnlige skjærekanter. Ved innramming med grønt glass kan fargeintensiteten på bildene bli noe endret. Faktisk har dette glasset en gjennomsiktighet som ligger mellom cirka 83 og 90 % når lyset treffer vertikalt. Du vil altså oppfatte dette bildeglasset som klart og gjennomsiktig, takket være den høye lysgjennomsiktigheten.

Standardglasset fra mira er ikke antireflekterende, det betyr at lyset blir reflektert. Refleksjonsgraden på standardglassene fra mira kan sammenlignes med vindusglass.

Standardglass beskytter mot støv, vannsprut, smuss og berøring, men har imidlertid ikke UV-filter. Derfor anbefaler vi at du henger opp bilder som er innrammet med standardglass, på steder som er skjermet mot sol.

Kantene på dette standardglasset for bilderammer er falset og deretter slipt. Denne nøyaktige bearbeidelsen sørger for stumpe glasskanter og dermed for en sikker bildeinnramming uten fare for skade.

Hvordan og hvilke bilder kan man ramme inn med standardglass?

Uten passepartout anbefaler vi standardglass for fotografier og plakattrykk.

Når det gjelder kulltegninger, tegninger med fargeblyant, bilder med vannfarger, akvareller, fargestifter og kritt, blekk- og tusjtegninger, bør det være avstand til bildeglasset. Hvis ikke kan fargene klebe seg til glasset. Vi anbefaler da å ramme inn med en passepartout.

Standardglass egner seg for disse bilderammene


De forskjellige bildeglassene

Glass for bilderammer

Hva ønsker du å ramme inn? Skal du ramme inn feriebilder, eller eier du verdifull grafikk? Ikke bare gjenstanden som skal rammes inn, men også bilderammen avgjør hvilket bildeglass som er riktig. Les deg opp på temaet i magasinet vårt.


Innramming med passepartout

Passepartout er den kreative formidleren mellom bilde og ramme. Dessuten beskytter kartongen av høy kvalitet bildet ditt mot skadelige miljøpåvirkninger. Ønsker du å vite mer om innramming med passepartout? Les deg opp på temaet i magasinet vårt.

De forskjellige bildeglassene
Kunder som likte dette produktet, likte også:
Klipsramme

Klipsramme

Mira74,88 kr * 83,20 kr
10%
Klipsramme

Klipsramme

Mira139,50 kr * 155,00 kr
10%
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343