Meny
AlleRammer.noRammestørrelserAlle formaterAluminiumsbilderamme serie 422 – etter mål

Aluminiumsbilderamme serie 422 – etter mål

Aluminiumsbilderamme serie 422 – etter mål
Aicham-Larson-Juhl
 • 2,58 cm
Artnr.: AIC-422010123D170-SZ-H
Spørsmål om produkt
fra 633,10 kr *

CLARK aluminiumsramme serie 422

Under merkenavnet CLARK by Larson-Juhl presenterer den verdensomspennende markedslederen i Sachen fra produksjonen og distribusjonen av bildelister sine eksklusivt bearbeidede aluminiumsprofiler, som særlig er utviklet for krevende og unike innramminger.

Denne aluminiumsrammen er ikke en vanlig ramme med torsjonsfjærmekanisme som kan skiftes ut, fordi den har aluminiumsprofiler som blir skrudd sammen med spesielle hjørnebeslag. Fordelen med denne rammetypen er at den kan tilpasses hvert enkelt. Til denne aluminiumsrammen kan det brukes eller bestilles hovedsakelig alle spesialformater, ulike bildeglass av høy kvalitet og individuelle bakvegger. Derfor er rammen egnet for unike, uttrykksfulle og langvarige bildeinnramminger.

Informasjon om CLARK aluminiumsramme

 • enkle, rettlinjede aluminiumsprofiler i klassisk, tidløst design
 • Det er mulig med forskjellige bildeglass av høy kvalitet. Clarity-bildeglasset har for eksempel en utmerket pris for et interferensoptisk antireflekterende museumsglass med UV-beskyttelse.
 • Med eloksering og våtlakk av høy kvalitet finnes det et stort utvalg av attraktive, langvarige farger.
 • Merknad: Denne bilderammen må åpnes og lukkes ved hjørnene med et skrujern når du skal bytte bilde. For å bytte bilde anbefaler vi å kun løsne ett av de korte vinkelbena og å ta ut glassplaten med bakveggen. Legg deretter bildet forsiktig mellom bakveggen og glassplaten og skyv det så inn i aluminiumsrammen. Nå kan du enkelt skru vinkelbenet i aluminium fast i rammen.

Forskjellige utførelser

De elokserte aluminiumslistene gir et elegant preg med sine enkle eller kryssbørstede overflater. Utover dette tilbys enkelte bilderammer med ekte trefinér av høy kvalitet, som med sin forseggjorte prosess ikke bare ser og føles som en ekte treramme, men som i tillegg har en stor stabilitetsfordel, særlig når det gjelder store formater. For de mest kravstore når det gjelder overflate: Enkelte lister fra CLARK-serien tilbys også med et pulverbelegg, som i tillegg til utseendet løfter holdbarheten på den eksklusive bilderammen til et nytt nivå.

Bakveggen

Ti års syrebeskyttelsesgarantiBakveggen består av tosidig syrefri laminert, hvit 3 mm SafeBoard med bufret kjerne. I motsetning til vanlige MDF-bakvegger beskytter denne ytterst stabile bakveggkartongen bildet ditt mot negative miljøpåvirkninger, skadestoffer og syrepåvirkninger og har ti års syrebeskyttelsesgaranti inkl. kvalitetsstempel. Sammen med et UV-bildeglass er det den perfekte beskyttelsen for bildet ditt. Bakveggen blir skjøvet inn under profilen med fleksible spennfjær. Siden alulistene i profilen holdes sammen med hjørnevinkler, trenger du en skrutrekker for å skifte ut bildet.

Bildeglassene fra Larson-Juhl

Antireflekterende Clarity-bildeglassDe fleste bilderammer er daglig utsatt for energirike solstråler, som uunngåelig fører til bleking av bildene over tid og som skader bildene permanent. Den som bestemmer seg for en bilderamme av høy kvalitet fra Larson-Juhl, bryr seg som regel også svært mye om bildet.

Derfor tilbyr vi deg disse bilderammene utelukkende med UV-beskyttelsesglass. Enten det er UV-glasset Clarity eller kunstglasset, som i seg selv allerede tilbyr en svært høy UV-beskyttelse. I tillegg til den høye UV-beskyttelsen er det blendfrie Clarity-glasset nærmest usynlig og reduserer restrefleksjoner til et maksimum på under 1 %. Det er en verden av forskjell mellom det vanlige, matte antirefleksglasset på andre bilderammer og den interferensoptiske, antireflekterende Clarity. Du vil bli begeistret!

Clarity UV 99 OG Clarity UV 99 museumsglass (antireflekterende):

Med Clarity UV 99 dreier det seg om et antireflekterende bildeglass basert på grønnglass, som blir laget med flyteglass av høy kvalitet. Det filtrerer 99 % av de skadelige UV-strålene (ved 300–380 nm), som over tid bleker og ødelegger bildet. Begge sidene på glasset er belagt med et spesielt ripefast og robust belegg. Når det gjelder rengjøring av platen, behøver du derfor ikke å bruke spesielle rengjøringsmidler eller bekymre deg for riper.

Egenskapene til det antireflekterende museumsglasset Clarity UV 99 er nærmest identiske med flytglasset Clarity UV 99, bare at det i dette tilfellet dreier seg om et interferensoptisk, antireflekterende glass i museumskvalitet . Dette glasset er spesielt utviklet for konservatoriske bildeinnramminger og kombinerer UV-beskyttelse med blendingsfrihet. Med en restrefleksjon på under 1 % er det knapt nok synlig og reduserer refleksjoner til et absolutt minimum samt har best mulig UV-beskyttelse.

Spesifikasjoner Clarity UV 99:

 • 99% UV-beskyttelse
 • forhindrer bleking av kunstverker
 • enkel rengjøring
 • eksakt fargegjengivelse
 • ingen bulkete overflateforvrengning
 • nøytral fargerefleksjon fra alle betraktningsvinkler
 • oppfyller konserveringsstandarden ISO 18902
 • består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
 • oppfyller konserveringsstandarden fra FATG og PPFA
 • 99 % UV-blokkeringsnivået blir sertifisert fra et fysisk laboratorium i Storbritannia i henhold til EN 410
Clarity UV 70 (antireflekterende):
Med Clarity UV 70 basert på hvitt glass setter Larson-Juhl nye standarder for bildeglass. Med en restrefleksjon på under 1 % er Clarity-bildeglasset nesten fullstendig antireflekterende og gjengir fargene på bildet på en tilnærmet uforfalsket måte, i motsetning til vanlig matt antirefleksglass. Dessuten filtrerer dette bildeglasset cirka 70 % av de skadelige UV-strålene som bleker og skader bildene. Den tosidige overflaten har et spesielt belegg som beskytter mot riper og er svært robust mot riper og rengjøringsmidler. Museumsglassene Clarity fra Larson-Juhl har et utmerket pris-ytelsesforhold i segmentet museumsglass.

Spesifikasjoner Clarity UV 70:

 • 70% UV-beskyttelse
 • Nærmest ingen refleksjoner, takket være det interferensoptiske, antireflekterende glasset
 • forhindrer bleking av kunstverker
 • enkel rengjøring og svært ripefast
 • eksakt fargegjengivelse
 • nøytral fargerefleksjon fra alle betraktningsvinkler
 • består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
Kunstglass:
Polystyrenglassplatene blir laget av et termoplastisk kunststoff. Sammenlignet med glassplater utmerker dette kunstglasset seg med høy bruddsikkerhet og lav vekt. Imidlertid er kunstglass også mer ømfintlig for riper. Den høye lysoverføringen ligger på samme nivå som sammenlignbare plater i normalglass. Polystyrenglass har en ganske høy UV-beskyttelse.
Kunstglass (antireflekterende):
På det antireflekterende polystyrenglasset blir overflaten teknisk behandlet for å spre lyset som faller inn og minimere refleksjonene på bildene. Det har en svært høy lysoverføring og er ytterst robust. Polystyrenglass har en ganske høy UV-beskyttelse.
Tomme rammer:
De tomme rammene blir levert uten glass og uten bakvegg og er spesielt egnet for innramming av festede blindrammer eller lamineringer.

Ønsker du å vite mer om forskjellige bildeglass?
Les innlegget » Glasstyper for bilderammer i magasinet vårt!

Generelt
Materiale:Egnet som objektramme
Mål
Falsdybde:2,58 cm
Ytterligere egenskaper
Produktserie:Clark
Lukking på bakvegg:Verktøy (skrutrekker)
Rammetype:Aluminiumsrammer
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343