Meny
AlleRammer.noBilderammerTrerammerTreramme spesialtilpasset, Whitewoods 20x32

Treramme spesialtilpasset, Whitewoods 20x32

Treramme spesialtilpasset, Whitewoods 20x32
Nielsen
 • 0,6 cm
 • 2,7 cm
Artnr.: NIE-254100-1-SZ-H
Spørsmål om produkt
fra 360,20 kr *

Trebilderammer fra merket Nielsen

Denne bilderammen fra den tyske merkeprodusenten Nielsen-Design er laget av utsøkte trelister og er tilgjengelig med 6 forskjellige glasstyper. I motsetning til de utskiftbare trerammene fra Nielsen, som bare er tilgjengelige i standardformater med vanlig bildeglass, blir denne bilderammen laget individuelt til deg fra Nielsens sortiment av trelister. I tillegg til standardformatene er det også mulig å lage skreddersydde bilderammer og med forskjellige glasstyper.

Trebilderammer i ekte Nielsen-kvalitet

Treprofilene fra Nielsen gjenspeiler dagens designtrender med sin universelle, men likevel uavhengige stil. Utvalget av farger, former og overflater gir et uuttømmelig potensiale til strålende bildepresentasjoner. Til det følsomme materialet tre har Nielsen spesielle kvalitetsretningslinjer som garanterer best kvalitet og nøyaktig utførelse med strenge kvalitetskontroller. Hver produksjonsserie sammenlignes med en referanseprofil, den såkalte “master sample”. På denne måten sikrer Nielsen jevn høy produktkvalitet og identiske farger for senere partier.

Nielsen-serien tilbyr den kreative rammemakeren og gallerieieren utallige designalternativer for å presentere bildene. Men Nielsens bilderammer nyter også stor popularitet blant private rammemakere og hobbykunstnere gjennom generasjonene.

Bakpanelet på bilderammen

Bakpanel med skumplate og flexpinsI motsetning til de avtakbare rammene fra Nielsen, kommer disse bilderammene med et bakpanel av skumplate. Dette bakpanelet er spesialutviklet til profesjonell innramming av originaler og kan betraktes som mye høyere kvalitet enn et klassisk MDF-bakpanel. Sammenlignet med MDF er dette bakpanelet fritt for forurensende stoffer og syrer, så bildet blir også beskyttet fra baksiden. Bakpanelet monteres med såkalte flexpins.

7 typer glass å velge mellom

 • Normalt glass / floatglass (reflekterende klart glass)
 • Akrylglass / syntetisk glass
 • Speilglass
 • True Color Super Clear
 • ClearColour UV 60
 • ClearColour UV 92

Førsteklasses bilderammer fra Nielsen er tilgjengelige med flere høykvalitets bildeglass, fra enkelt klart glass til museumsglass av høy kvalitet. Dette betyr at du også kan ramme inn bilder, trykk eller originaler med høy materiell eller ideell verdi på en bærekraftig, permanent og sikker måte. Spesielt UV-strålene i dagslys og kunstig lys setter bildene dine i fare og er en ekte farge-killer. For å motvirke dette tilbyr vi også premiumglass i tillegg til premiumrammer.

De antireflekterende UV-beskyttelsesglassene fra Nielsen

 • Svært gjennomsiktig hvitt glass
 • De laveste refleksjonsverdiene gjør glasset nesten usynlig
 • Høy UV-beskyttelse mot falming fra sollys
 • Maksimal transmisjon (lysgjennomtrengelighet)
 • Ekstra beskyttelseslag gjør glasset mindre følsomt for riper
 • Nøytrale refleksjonsfarger fra alle synsvinkler uten forvrengning
 • Originaltro fargegjengivelse og konturer med høy kontrast
 • Enkelt vedlikehold og veldig glatt overflate

Nielsen tilbyr perfekte og interferensoptiske antireflekterende UV-bildeglass til forskjellige innrammingsbehov, enten det er til kunstverk, tegninger, bilder, malerier, kunsttrykk eller fotografier.

Basismaterialet for alle belagte Nielsen UV-bildeglass er bruk av svært gjennomsiktig og fargenøytralt hvitt glass, noe som gir best mulig og uforfalsket fargegjengivelse sammenlignet med vanlig grønt glass. På grunn av den høye lysgjennomtrengeligheten når tilstrekkelig lys bildet i bilderammen og bringer det frem på en sylskarp og fargenøyaktig måte.

I likhet med metoden som brukes i brilleglass, er Nielsen UV-beskyttelsesglass spesialbelagt svært tynt på begge sider med og dermed interferensoptisk antireflekterende belegg. I motsetning til vanlig antireflekterende glass er det ingen matt overflate som forvrenger bildenytelsen, og glasset er praktisk talt usynlig fra de fleste vinklene. En annen fordel i forhold til vanlig, mattert antireflekterende glass: Du kan også bruke dette glasset sammen med passepartouts eller en avstandslist, fordi enkelt antireflekterende glass blir melkematt og uklart.

Vanlig glass har en refleksjonsgrad på ca. 8 % og en UV-beskyttelse på ca. 45 %. Med belegg av interferensoptisk antireflekterende bildeglass fra Nielsen, er refleksjonsgraden minimert til mindre enn 1 % og UV-beskyttelsen betydelig økt.

Hvert belegg skaper en subtil blåaktig eller grønnaktig reflekterende farge, avhengig av belegningsmaterialene som brukes. I motsetning til normalsituasjonen vil du med Nielsen bildeglass finne at refleksjonsfargen fremstår jevn og uten forvrengning på glassoverflaten, noe som er bevis på et belegg av høy kvalitet.

Det sist påførte beskyttelseslaget gjør bildeglasset mindre følsomt for riper noe som gjør Nielsen-bildeglass veldig enkle å rengjøre. Nyt bildet ditt i en Nielsen-bilderamme!

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Mål
Falsbredde:0,6 cm
Falsdybde:2,7 cm
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Trerammer
Produktserie:Premium-utsnitt
Lukking på bakvegg:Pins (Flexpins)
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343