Meny
AlleRammer.noRammestørrelser50 x 70 cmTreramme Matrix 20x34

Treramme Matrix 20x34

Treramme Matrix 20x34
Nielsen
  • 2,8 cm
Artnr.: NIE-6007-46-1-21029-H
Spørsmål om produkt
fra 1.694,80 kr *

Salvadori Corninici

Nielsen trebilderammer i serien Salvadori Cornici

Denne bilderammen er laget av Nielsen design i samarbeid med bilderammedesigneren Salvadori Cornici fra Italia. Som alle rammer fra denne serien er den laget av utvalgte tresorter og kan bestilles i kombinasjon med syv forskjellige typer glass.

Rammene fra Salvadori Cornici fremtrer som betydningsfulle elementer i et stil- og designkonsept for interiør. De er basert på dagens trender og blir samtidig assosiert med en klassisk estetikk. Utvalget av farger, former og overflater gir mange forskjellige muligheter til strålende bildepresentasjoner. Med den grundige behandling sørger rammene fra Salvadori for et eksklusivt utseende, uansett hvilken modell og stil du velger.

I motsetning til de utskiftbare rammene som Nielsen tilbyr i standardformater og kun med klart glass, kan du også bestille disse trerammene i spesielle formater og med forskjellige typer glass.
Streng kvalitetssikring nøyaktig utførelse, utvalgte tresorter og kontinuerlig kontroll. Hver produksjonsserie sammenlignes med en referanseprofil, den såkalte "master sample". På denne måten sikrer Nielsen Bainbridge en jevn høy produktkvalitet.

Bakpanelet

Bakpanel med foamboard og flexpins Disse tilskårne bilderammene leveres med et bakpanel av foamboard. Denne typen bakpanel er av høyere kvalitet enn et klassisk MDF-bakpanel, siden det ble utviklet til profesjonell innramming av originaler. Bakpanelet monteres med flexpins.

7 typer glass å velge mellom

  • Normalt glass / floatglass (reflekterende klart glass)
  • True Color Super Clear
  • Akrylglass / syntetisk glass
  • Speilglass
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColour UV 92

Premiumbilderammer fra Nielsen leveres med flere kvalitetsbildeglass, fra enkelt klart glass til museumsglass av høy kvalitet. Dette betyr at du også kan ramme inn bilder, trykk eller originaler med høy materiell eller ideell bærekraftig verdi på en permanent og sikker måte. Spesielt UV-strålene i dagslys og kunstig lys setter bildene dine i fare og er en ekte farge-killer. For å motvirke dette tilbyr vi også premiumglass i tillegg til premiumrammer.

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Mål
Falsdybde:2,8 cm
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Trerammer
Produktserie:SalvadoriCornici
Lukking på bakvegg:Pins (Flexpins)
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343