Meny
AlleRammer.noRammestørrelser21 x 29,7 cm (A4)Treramme Aura med distanselist

Treramme Aura med distanselist

Treramme Aura med distanselist
Accent
  • 0,6 cm
  • 2,6 cm
Artnr.: ACC-1132000-H
Spørsmål om produkt
fra 292,41 kr *
Kampanje til 30.06.2024:
10% rabatt på alt

Trerammen Aura med avstandslist

  • Rammeprofiler av FSC®-sertifisert MDF
  • Med avstandslist i rammeprofilen
  • Kantslipt normalglass for trygt bildebytte
  • Inkludert passepartout med skråskåret kant
  • Med to veggoppheng til stående og liggende format
  • Med bordstativ til og med bildeformatet 20 x 20 cm
  • Bakvegg av FSC®-sertifisert MDF

Den utskiftbare rammen Aura er en svært allsidig modell, som gjør det mulig å prøve ut forskjellige bildeeffekter. Takket være den løse avstandslisten som du for variasjon kan montere både bak og foran bildeglasset, oppnår du forskjellige dybdeeffekter. Denne tredimensjonale effekten forsterkes av passepartouten med skråskåret kant, som også er inkludert i leveringen. Dersom passepartouten skal ligge direkte mot glassplaten, er det også mulig å sette avstandslisten på baksiden av bakveggen.

Rammelistene til Aura består av tre; MDF-bakveggen er FSC®-sertifisert. Den rektangulære profilen finnes i klassisk svart og hvitt og i eik. På denne måten fremhever Aura bildet og innredningen på en diskré måte.

Treramme Aura med distanselist, 30 x 40 cm, eik

Velg Aura med eller uten passepartout

I listen “Velg format” ser du to formatangivelser: Den første angivelsen refererer til rammeformatet, og den andre angivelsen i parentes refererer til passepartout-utsnittet. Du kan bruke bildet både med og uten passepartout.

For eksempel: Til et bilde i formatet 18 x 24 cm kan du bestille et rammeformat 24 x 30 cm med et passepartout-utsnitt på 18 x 24 cm. Eller du kan bestemme deg for Aura i 18 x 24 cm og ramme inn bildet uten passepartout, fordi det tilsvarende utsnittet på 13 x 18 cm er egnet for bilder i samme format.

AlleRammer-ekspert Ingo

Ekspertmening

Den optiske effekten og bearbeidingen er utmerket for dette prissegmentet.

Trerammen Aura har en moderne, minimalistisk og kantet profil. Den er tilgjengelig i fargene svart, hvit og eik, som er de mest populære fargene for tiden. Rammen er elegant og enkel og passer til de fleste innredningsstiler og bildemotiver. Avstandslisten sørger for en behagelig dybdeeffekt, som gjør at denne rammen med et bilde fremstår mer eksklusiv enn en vanlig bilderamme. Avstandslisten kan plasseres mellom glass og passepartout eller alternativt også bak passepartouten, alt etter hva du foretrekker. Dette gir flere muligheter når du skal iscenesette bilder eller tredimensjonale objekter. I tillegg er Aura FSC®-sertifisert, noe som garanterer visse miljø- og samfunnsmessige standarder. Den forlokkende prisen er også et pluss ved denne bilderammen. Bearbeidingen av hjørnene og den totale bilderammen er utmerket for dette prissegmentet.

Trerammen Aura ser ut som en bilderamme av heltre ved første øyekast, men her dreier det seg faktisk om MDF. Det dreier seg da om limte trefiberplater som består av forskjellige tresorter som er FSC®-sertifisert. Imidlertid blir råstoffet tre fullstendig utnyttet. Utseendet i heltre lages ved hjelp av en foliering der treverket er påtrykt, men som likevel virker ytterst realistisk, eksklusivt og autentisk. Folieringen er også påført rundt hele profilen, helt opptil falsen. Dermed virker Aura svært tiltalende også på baksiden. Siden denne bilderammen kun tilbys i små og mellomstore formater, er Aura tilstrekkelig stabil – selv om den er laget av MDF og dermed ikke gir samme stabilitet som en ramme i massivtre. Sammenlignet med enhver annen produsent er glassplaten tynnere. Passepartout-kartongen er til sammenligning mindre tykk og ikke syrefri.

Fasit

For oss er fordelene til trerammen Aura betydelig større enn ulempene. Den optiske effekten og bearbeidingen er utmerket for dette prissegmentet. Rammen blir ikke svekket av den til sammenligning tynne glassplaten og den mindre stabile MDF-en. Aura er helt topp for familiebilder og trykk på papir! Derfor er det ikke uten grunn at mange av kundene våre bestiller trerammen Aura.

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Stativ:Stående og liggende retning
Objektrammer:Egnet som objektramme
Mål
Falsbredde:0,6 cm
Falsdybde:2,6 cm
Ytterligere egenskaper
Egenskaper:inkl. passepartout
Rammetype:Distanserammer
Lukking på bakvegg:Pins (Flexpins)
Level:Standard
Tykkelse:1,4 mm
Bildformat:10x15
Utvendig format:70x100
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343