Meny
AlleRammer.noBilderammerBilderammer for puslespillPuslespillramme i kunststoff for 2000 deler

Puslespillramme i kunststoff for 2000 deler

Puslespillramme i kunststoff for 2000 deler
Mira
Artnr.: MIR-5375098001-H
Spørsmål om produkt
fra 1.783,10 kr *

Syntetisk puslespillramme – den spesielle bilderammen til puslespillet ditt!

Puslespillrammen er dimensjonert for standardformatene til alle vanlige puslespill. Det egne låsesystem gjør det enkelt å ramme inn puslespillet uten å ødelegge det. Dette gjør det til den riktige rammen til alle puslespillelskere. Denne puslespillrammen er en syntetisk modell der du kan velge mellom mange forskjellige farger. Dette lar deg matche rammefargen med fargene i puslespillet. Puslespillrammen er også utstyrt med et lett og uknuselig akrylglass. For å kunne garantere stabiliteten selv med store puslespillformater, har puslespillrammen fra en lengde på mer enn en meter bare med den stabile aluminiumsprofilen Quadro.

Instruksjoner syntetisk puslespillramme

  • Puslespillet legges ut på bakpanelet, som fungerer som et stabilt underlag. Dermed kan puslespillet enkelt flyttes og legges bort når det ikke er i bruk.
  • MDF-bakpanelet har fire oppheng. Det har to fordeler: For det første kan puslespillet roteres og henges opp i enten stående eller liggende format. For det andre er bakpanelet lettere å gripe tak i pga. de brede taggete opphengene, slik at selv det ikke fullførte puslespillet kan ryddes bort uten problemer.
  • Det uknuselige og lette syntetiske glasset plasseres deretter på det ferdige puslespillet og skyves på rammen på siden. Det betyr at den kritiske dreiningen over hodet når du rammer inn, ikke lenger er nødvendig. 
  • Kontaktleppen i profilen er forlenget spesielt til tykkelsen på puslespillet og stabiliserer dermed puslespillet med bildeglasset.

AlleRammer.no viser hvordan det gjøres: den praktiske bilderammen til puslespillet ditt

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Mål
Ytterligere egenskaper
Puzzleteile:2000 deler
Lukking på bakvegg:Skyvefjær
Rammetype:Puslespillrammer
Kunder som likte dette produktet, likte også:
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343