Meny
AlleRammer.noRammestørrelser50 x 60 cmKlipsramme

Klipsramme

Klipsramme
Mira
Artnr.: MIR-1010015-H
Spørsmål om produkt
fra 35,70 kr *

Rammeløs bildeholder


  • 2 mm bildeglass laget av floatglass av høy kvalitet. Det 2 mm syntetiske glasset har en valgfri antireflekterende side og høy UV-beskyttelse.
  • Hver bilderamme har veggoppheng til stående og liggende format.
  • Fra størrelse 30 x 40 cm med ekstra sikkerhetsoppheng på 2 mm MDF-bakpanel til stående og liggende format. Når det gjelder mindre formater, blir de hengt opp med hjelp av klipsene.

Med klipsrammen, også kalt rammeløs bildeholder eller bildeoppheng, kan du ramme inn bildet rimelig. Det er en bilderamme uten rammelister, og glasset og bakpanelet holdes sammen med klips. Mira klipsrammen kan lages i mange standardformater fra 10 x 15 cm til 70 x 100 cm, og i fire Din A-formater og i fire kvadratiske formater. Dessuten tilbyr vi også rammeløse bildeholdere etter mål og som A1 brannvernramme.

Bildeglass fra Mira


  • Med normalglass dreier det seg om vanlig reflekterende klart glass.
  • Dette høykvalitets antireflekterende glasset er etset på den ene siden, noe som gjør overflaten matt og sprer innfallende lyskilder. Glasset skal være så nært bildet som mulig; med økende avstand blir glasset melkeaktig og matt.
  • Med syntetisk glass dreier det seg om bruddsikkert akrylglass. Fra denne produsenten har det syntetiske glasset en antireflekterende side slik at det eventuelt også kan brukes som antireflekterende glass.
    Vær oppmerksom på at akrylglasset har en gjennomsiktig beskyttelsesfolie på begge sider som kan fjernes.

Når det gjelder bildeglass, kan du velge mellom normalt, antireflekterende og syntetisk glass. Det brukes floatglass, som ikke har ujevnheter sammenlignet med det betydelig billigere maskinglasset. En ekstremt flat overflate er veldig viktig, spesielt for større formater. De avgjørende fordelene med syntetisk glass er lav vekt, høy UV-beskyttelse og bruddbestandighet. Defor brukes bilderammer med syntetisk glass ofte i rom med økt offentlig trafikk som skoler, barnehager, sykehus og offentlige institusjoner.

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Innlegg:Innlegg
Mål
Ytterligere egenskaper
Lukking på bakvegg:Klemfjær
Rammetype:Klipsrammer
Kunder som likte dette produktet, likte også:
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343