Meny
AlleRammer.noRammestørrelser20 x 30 cmBarokkramme Rémelfing

Barokkramme Rémelfing

Barokkramme Rémelfing
Mira
 • 0,6 cm
 • 0,9 cm
Artnr.: MIR-860901301-H
Spørsmål om produkt
fra 245,25 kr *
Kampanje til 30.06.2024:
10% rabatt på alt

Barokk bilderamme Rémelfing


 • 25 mm smal barokkprofil med bladornamenter
 • leveres i fargene svart og gammelt gull, gull og sølv
 • til og med format 18 x 24 cm bakpanel i papp med bordstativ; større formater med tosidig glatte 2 mm MDF-bakpaneler
 • med veggoppheng til stående og liggende format
 • med bordstativ til stående og liggende format til og med format 18 x 24 cm
 • Ramme i massivt treverk Made in Germany
 • pakket i beskyttelsesfolie med beskyttende papphjørner

Rémelfing trerammen er detaljert og variert utformet og er en spesielt vakker modell fra vårt barokke rammeutvalg. De abstrakte ornamenter minner om akantusblader, et typisk motiv for klassisk antikk, som ofte ble tatt opp i barokk og klassisisme. Profilen er 25 mm bred og derfor spesielt godt egnet til små og mellomstore bildeformater. Den fine utsmykningen og den smale, klassiske profilformen gjør Rémelfing til en veldig spesiell bilderamme.

Tips AlleRammer.no Denne rammen kan også bestilles som tom ramme (uten glass og uten bakpanel eller uten glass og med bakpanel). Bilderammer uten glass og uten bakpanel er egnet til for eksempel laminerte bilder eller gobeliner som er strukket på kilerammer. Bilderammer uten glass og med bakpanel er egnet til for eksempel oljemalerier og akrylbilder, der det tykke malinglaget ikke må presses mot bildeglasset.

Bildeglass fra Mira


 • Med normalglass dreier det seg om vanlig reflekterende klart glass.
 • Dette høykvalitets antireflekterende glasset er etset på den ene siden, noe som gjør overflaten matt og sprer innfallende lyskilder. Glasset skal være så nært bildet som mulig; med økende avstand blir glasset melkeaktig og matt.
 • Med syntetisk glass dreier det seg om bruddsikkert akrylglass. Fra denne produsenten har det syntetiske glasset en antireflekterende side slik at det eventuelt også kan brukes som antireflekterende glass.
  Vær oppmerksom på at akrylglasset har en gjennomsiktig beskyttelsesfolie på begge sider som kan fjernes.
 • True Color Super Clear er tosidig optisk antireflekterende (ingen mattering) som reduserer reflekser til et minimum. Det gir perfekt fargegjengivelse og gjennomsnittlig UV-beskyttelse. Det passer godt til » passepartouts.

Når det gjelder bildeglass, har du valget mellom vanlig, antireflekterende og syntetisk glass samt optisk antireflekterende True Color Super Clear-bildeglass. Til vanlig og antireflekterende glass brukes floatglass som ikke har ujevnheter sammenlignet med det betydelig billigere maskinglasset. En ekstremt flat overflate er veldig viktig, spesielt for større formater. De avgjørende fordelene med syntetisk glass er lav vekt, høy UV-beskyttelse og bruddbestandighet. Derfor brukes bilderammer med syntetisk glass ofte i rom med økt offentlig trafikk som skoler, barnehager, sykehus og offentlige institusjoner. Formater større enn 70 x 100 cm leveres kun med uknuselig syntetisk glass.

Dette bør du huske på når du legger inn bestillingen


 • Formatene dreier seg alltid om bilde mål. Bestill også spesialformater i bildeformatet ditt.
  Eksempel Hvis bildet ditt har dimensjonene 30 x 40 cm, må du bestille rammen i formatet 30 x 40 cm.
 • Fra en størrelse på 70 x 100 cm utstyrer produsenten Mira bare bilderammene med uknuselig syntetisk glass. Akrylglasset har en beskyttelsesfolie på begge sider som kan fjernes.
 • Denne bilderammen er laget i Tyskland, så skreddersydde produkter og skreddersydde formater er også i prinsippet mulig.
 • For passepartouts med individuelle utsnitt velger du utskjæringen ca. 0,5–1 cm mindre enn motivet, slik at du kan plassere bildet bedre bak utsnittet. Med ferdige passepartouts i standardformater er utsnittene allerede skåret litt mindre.

Bilderammer som objektrammer


Distanseramme UNIBOXLag en objektramme med » Unibox av denne bilderammen. UNIBOX er et 5 cm dypt utvidelsessett som kan forvandle en hvilken som helst bilderamme av tre til en objektramme. Hvis du bestiller Unibox sammen med en treramme fra Mira, vil du få rammen og boksen ferdigmontert.

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Stativ:Stående og liggende retning
Innlegg:Innlegg
Mål
Falsbredde:0,6 cm
Falsdybde:0,9 cm
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Barokkrammer
Lukking på bakvegg:Skyvefjær
Kunder som likte dette produktet, likte også:
Barokkramme Cassis

Barokkramme Cassis

Mira318,06 kr * 353,40 kr
10%
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343