Meny
AlleRammer.noRammestørrelser25 x 50 cmBarokkramme Orsay

Barokkramme Orsay

Barokkramme Orsay
Mira
 • 0,9 cm
 • 2,7 cm
Artnr.: MIR-8001802401-H
Spørsmål om produkt
fra 1.276,30 kr *

Barokkramme Orsay

 • barokk rammeprofil med høy fals
 • kantslipt normalt og antireflektesglass
 • til og med format 18 x 24 cm bakpanel i papp med bordstativ; større formater med MDF-bakpanel
 • med veggoppheng til stående og liggende format
 • med bordstativ til stående og liggende format til og med format 18 x 24 cm
 • Ramme i massivt treverk Made in Germany
 • pakket i beskyttelsesfolie

Barokkramme Orsay har en fantastisk dekorert rammeprofil av tre, med en smal hulkil med en feiende kurve som en indre kant. Bladornamentikken er spesielt iøynefallende og gir bilderammen en kongelig sjarm. Orsay skinner like sterkt som solen med de gullfargede listene. Rammemodellen i hvitt er utstyrt med en gullfarget indre kant. Bilderammen Orsay i tre passer fint ikke bare til klassiske møbler, men også til shabby chic interiører. Rammeprofilen er 69 mm bred og totalt 49 mm høy. Denne bilderammen er spesielt egnet til lerretsbilder på kilerammer, for eksempel olje- og akryl- og oljemalerier og bildepletter opptil en tykkelse på 2,3 cm.

Bildeglass fra Mira

 • Med normalglass dreier det seg om vanlig reflekterende klart glass.
 • Dette høykvalitets antirefleksglasset er etset på den ene siden, noe som gjør overflaten matt og sprer innfallende lyskilder. Glasset skal være så nært bildet som mulig; med økende avstand blir glasset melkeaktig og matt.
 • Med syntetisk glass dreier det seg om bruddsikkert akrylglass. Fra denne produsenten har det syntetiske glasset en antireflekterende side slik at det eventuelt også kan brukes som antireflekterende glass. Vær oppmerksom på at akrylglasset har en gjennomsiktig beskyttelsesfilm på begge sider som kan fjernes.
 • True Color Super Clear er tosidig optisk antireflekterende (ingen mattering) som reduserer reflekser til et minimum. Det gir perfekt fargegjengivelse og gjennomsnittlig UV-beskyttelse. Det passer godt til » passepartouts.
 • Tips Denne rammen kan også bestilles som tom ramme (uten glass og bakpanel eller uten glass og med bakpanel). Bilderammer uten glass og uten bakpanel er egnet til for eksempel laminerte bilder eller gobeliner som er strukket på kilerammer. Bilderammer uten glass og med bakpanel er egnet til for eksempel oljemalerier og akrylbilder, der det tykke malinglaget ikke må presses mot bildeglasset.

Når det gjelder bildeglass, har du valget mellom vanlig, antireflekterende og syntetisk glass samt optisk antireflekterende True Color Super Clear-bildeglass. Til vanlig og antireflekterende glass brukes floatglass som ikke har ujevnheter sammenlignet med det betydelig billigere maskinglasset. En ekstremt flat overflate er veldig viktig, spesielt for større formater. De avgjørende fordelene med syntetisk glass er lav vekt, høy UV-beskyttelse og bruddbestandighet. Derfor brukes bilderammer med syntetisk glass ofte i rom med økt offentlig trafikk som skoler, barnehager, sykehus og offentlige institusjoner.

Bilderammer som objektrammer

Distanseramme UNIBOXLag en objektramme med » Unibox av denne bilderammen. Denne trerammen er også egnet til UNIBOX. UNIBOX er et 5 cm dypt utvidelsessett som kan forvandle en hvilken som helst bilderamme av tre til en objektramme. Hvis du bestiller Unibox sammen med en treramme fra Mira, vil du få rammen og boksen ferdigmontert.

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Stativ:Stående og liggende retning
Innlegg:Innlegg
Mål
Falsbredde:0,9 cm
Falsdybde:2,7 cm
Ytterligere egenskaper
Lukking på bakvegg:Skyvefjær
Rammetype:Barokkrammer
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343