Meny
AlleRammer.noRammestørrelser42 x 59,4 cm (A2)Barokkbilderamme Madrie

Barokkbilderamme Madrie

Barokkbilderamme Madrie
Mira
Artnr.: MIR-0370071004-H
Spørsmål om produkt
fra 313,20 kr *
Kampanje til 30.06.2024:
10% rabatt på alt

Barokkbilderamme Madrie


 • elegant barokkprofil med dekorativ akantusfrise og perlestav
 • høykvalitets 2 mm normalt og antireflekterende glass (floatglass); 2 mm syntetisk glass med valgfri antireflekterende side og høy UV-beskyttelse
 • Til og med format 18 x 24 cm, stabile bakpaneler i papp med bordoppstilling; større formater med tosidig glatt 2 mm MDF bakpanel
 • Veggoppheng til stående og liggende format
 • Bordoppstilling til stående og liggende format til og med format 18 x 24 cm
 • Ramme i massivt treverk Made in Germany
 • pakket i beskyttelsesfolie med beskyttende papphjørner

Barokkrammen Madrie har en smal profil som er dekorert med en akantusfrise og går over i bildet med hulkilen som er typisk for barokkrammer. En elegant perlestav går rundt den innvendige kanten på profilen. Denne forseggjorte rammen for dem som elsker detaljer er tilgjengelig i de klassiske fargene antikkgull og -sølv, og i kremhvit dersom rammen skal brukes i et hjem med en romantisk atmosfære. Det er ikke en massiv pompøs ramme, men en diskret elegant modell med en smal dekorativ profil. Rammen er derfor ideell til bildeformater med dimensjoner mellom 20 x 30 cm og 40 x 50 cm. Barokkbilderammen Madrie er også tilgjengelig i format 18 x 24 cm som portrettramme med bordstativ.

Bildeglass fra Mira


 • Med normalglass dreier det seg om vanlig reflekterende klart glass.
 • Høykvalitets antireflekterende glass er etset på den ene siden, noe som gjør overflaten matt og sprer innfallende lyskilder. Glasset skal være så nært bildet som mulig; med økende avstand blir glasset melkeaktig og matt.
 • Med syntetisk glass dreier det seg om bruddsikkert akrylglass. Fra denne produsenten har det syntetiske glasset en antireflekterende side slik at det eventuelt også kan brukes som antireflekterende glass. Vær oppmerksom på at akrylglasset har en gjennomsiktig beskyttelsesfilm på begge sider som kan fjernes.
 • True Color Super Clear er tosidig optisk antireflekterende (ingen mattering) som reduserer reflekser til et minimum. Det gir perfekt fargegjengivelse og gjennomsnittlig UV-beskyttelse. Det passer godt til » passepartouts.

Med bildeglassene fra Mira kan du velge mellom vanlig, antireflekterende og syntetisk glass samt optisk antireflekterende True Color Super Clear-bildeglass. Vanlig og antireflekterende glass er mer presist floatglass, som takket være produksjonsmetoden ikke har ujevnheter sammenlignet med billigere maskinglass. En ekstremt flat overflate er veldig viktig, spesielt for større formater. De avgjørende fordelene med syntetisk glass er lav vekt, høy UV-beskyttelse og bruddbestandighet. Dette er grunnen til at bilderammer med syntetisk glass ofte brukes i rom med økt offentlig trafikk som skoler, barnehager, sykehus og offentlige institusjoner.

Det du bør passe på når du bestiller


 • Formatene dreier seg alltid om bildemål. Bestill også spesislformater i bildeformatet ditt. For eksempel trenger du til et bilde på
  30 x 40 cm også bilderammen i formatet 30 x 40 cm.
 • Denne bilderammen er også tilgjengelig som en tom ramme (uten glass og uten bakpanel eller uten glass og med bakpanel). Bilderammer uten glass og med bakpanel egner seg til laminerte bilder eller veggtepper/gobeliner.
 • Denne bilderammen er laget i Tyskland, så skreddersydde produkter og skreddersydde formater er også i prinsippet mulig.
 • For passepartouts med individuelle utsnitt velger du utskjæringen ca. 0,5–1 cm mindre enn motivet, slik at du kan plassere bildet bedre bak utsnittet. Med ferdige passepartouts i standardformater er utsnittene allerede skåret litt mindre.
Generelt
Materiale:Tre
Henger:Stående og liggende retning
Mål
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Barokkrammer
Kunder som likte dette produktet, likte også:
Barokkramme Versailles

Barokkramme Versailles

Mira2.809,98 kr * 3.122,20 kr
10%
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343