Meny
AlleRammer.noRammestørrelserAlle formaterAluminiumsbilderamme spesialtilpasset, profil 56

Aluminiumsbilderamme spesialtilpasset, profil 56

Aluminiumsbilderamme spesialtilpasset, profil 56
Nielsen
 • 1,55 cm
Artnr.: NIE-56003-1-SZ-H
Spørsmål om produkt
fra 949,70 kr *

Alubilderammer fra merket Nielsen

Denne alubilderammen fra den tyske merkeprodusenten Nielsen-Design er laget av utsøkte trelister og leveres med seks forskjellige glasstyper.

På grunn av den uovertrufne kvaliteten i materiale og design er Nielsen selve definisjonen på bilderammer i aluminium og aluminiumsprofiler over hele verden. Utvalget av farger, former og overflatestrukturer gir et uuttømmelig potensiale for strålende bildepresentasjoner.

Nielsen-bilderammer – Made in GermanyNielsen-sortimentet tilbyr den kreative rammemakeren og gallerieieren utallige designalternativer for å presentere bildene. Men Nielsens bilderammer nyter også stor popularitet blant private rammemakere og hobbykunstnere gjennom generasjonene. Bilderammer i aluminium er enkle og diskrete og setter likevel aksenter. I motsetning til utskiftbare aluminiumsrammer fra Nielsen, som kun tilbys i standardformater og med klart glass, kan du også bestille disse alurammene i spesialformater og med forskjellige typer glass. Opplev aluminium i sin vakreste form og del entusiasmen for et ekstraordinært materiale. La deg inspirere!

Aluminiumsbilderamme profil 4, 30 x 40 cm, Antrasitt, matt


Premium-alurammer fra Nielsen

 • Med sin enkle, rette form er aluminiumsprofiler fra Nielsen den ideelle rammen for en puristisk bildepresentasjon. Universell og umiskjennelig på samme tid.
 • NielsenBainbridge har bygget og raffinert bildelister av aluminium i 30 år og har høy teknisk kompetanse og knowhow.
 • I dag er Nielsen makedsleder over hele verden innen rammeprofiler av aluminium
 • Med eloksering og den høyverdige våtlakkprosessen finnes det et stort utvalg med attraktive farger.
 • En rekke kjemiske og mekaniske bearbeidingsmetoder gir interessante og tiltalende overflatestrukturer.
 • Merknad Denne bilderammen må åpnes i hjørnene med en skrutrekker for å skifte ut bildet.

Bakpanelet på bilderammen

Bakpanel til alurammeI motsetning til de avtakbare rammene fra Nielsen, kommer disse bilderammene med et bakpanel av skumplate. Dette bakpanelet er spesialutviklet til profesjonell innramming av originaler og kan betraktes som mye høyere kvalitet enn et klassisk MDF-bakpanel. Sammenlignet med MDF er dette bakpanelet fritt for forurensende stoffer og syrer, så bildet blir også beskyttet fra baksiden.

Bakpanelet presses fast under profilen med fleksible spennfjærer. Siden alulistene i profilen holdes sammen med hjørnevinkler, trenger du en skrutrekker for å skifte ut bildet.

Syv typer glass å velge mellom

 • Normalt glass / floatglass (reflekterende klart glass)
 • Akrylglass / syntetisk glass
 • Speilglass
 • True Color Super Clear
 • ClearColour UV 60
 • ClearColour UV 92

Premiumbilderammer fra Nielsen leveres med flere kvalitetsbildeglass, fra enkelt klart glass til museumsglass av høy kvalitet. Dette betyr at du også kan ramme inn bilder, trykk eller originaler med høy materiell eller ideell bærekraftig verdi på en permanent og sikker måte. Spesielt UV-strålene i dagslys og kunstig lys setter bildene dine i fare og er en ekte farge-killer. For å motvirke dette tilbyr vi også premiumglass i tillegg til premiumrammer.

De antireflekterende UV-beskyttelsesglassene fra Nielsen

 • Svært gjennomsiktig hvitt glass
 • De laveste refleksjonsverdiene gjør glasset nesten usynlig
 • Høy UV-beskyttelse mot falming fra sollys
 • Maksimal transmisjon (lysgjennomtrengelighet)
 • Ekstra beskyttelseslag gjør glasset mindre følsomt for riper
 • Nøytrale refleksjonsfarger fra alle synsvinkler uten forvrengning
 • Originaltro fargegjengivelse og konturer med høy kontrast
 • Enkelt vedlikehold og veldig glatt overflate

Nielsen tilbyr perfekte og interferensoptiske antireflekterende UV-bildeglass til forskjellige innrammingsbehov, enten det er til kunstverk, tegninger, bilder, malerier, kunsttrykk eller fotografier.

Basismaterialet for alle belagte Nielsen UV-bildeglass er bruk av svært gjennomsiktig og fargenøytralt hvitt glass, noe som gir best mulig og uforfalsket fargegjengivelse sammenlignet med vanlig grønt glass. På grunn av den høye lysgjennomtrengeligheten når tilstrekkelig lys bildet i bilderammen og bringer det frem på en sylskarp og fargenøyaktig måte.

I likhet med metoden som brukes i brilleglass, er Nielsen UV-beskyttelsesglass spesialbelagt svært tynt på begge sider med og dermed interferensoptisk antireflekterende belegg. I motsetning til vanlig antireflekterende glass er det ingen matt overflate som forvrenger bildenytelsen, og glasset er praktisk talt usynlig fra de fleste vinklene. En annen fordel i forhold til vanlig, mattert antireflekterende glass: Du kan også bruke dette glasset sammen med passepartouts eller en avstandslist, fordi enkelt antireflekterende glass blir melkematt og uklart.

Vanlig glass har en refleksjonsgrad på ca. 8 % og en UV-beskyttelse på ca. 45 %. Med belegg av interferensoptisk antireflekterende bildeglass fra Nielsen, er refleksjonsgraden minimert til mindre enn 1 % og UV-beskyttelsen betydelig økt.

Hvert belegg skaper en subtil blåaktig eller grønnaktig reflekterende farge, avhengig av belegningsmaterialene som brukes. I motsetning til normalsituasjonen vil du med Nielsen bildeglass finne at refleksjonsfargen fremstår jevn og uten forvrengning på glassoverflaten, noe som er bevis på et belegg av høy kvalitet.

Det sist påførte beskyttelseslaget gjør bildeglasset mindre følsomt for riper noe som gjør Nielsen-bildeglass veldig enkle å rengjøre. Nyt bildet ditt i en Nielsen-bilderamme!

Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Mål
Falsdybde:1,55 cm
Ytterligere egenskaper
Produktserie:Premium-utsnitt
Lukking på bakvegg:Klemfjær
Rammetype:Aluminiumsrammer
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343