Meny
AlleRammer.noMerkerLarson-JuhlAluminiumsbilderamme serie 403

Aluminiumsbilderamme serie 403

Aluminiumsbilderamme serie 403
Aicham-Larson-Juhl
 • 0,98 cm
Artnr.: AIC-403010123D170-23-H
Spørsmål om produkt
fra 722,40 kr *

CLARK aluminiumsramme serie 403

Under merkenavnet CLARK by Larson-Juhl presenterer den verdensomspennende markedslederen i Sachen fra produksjonen og distribusjonen av bildelister sine eksklusivt bearbeidede aluminiumsprofiler, som særlig er utviklet for krevende og unike innramminger.

Denne aluminiumsrammen er ikke en vanlig ramme med torsjonsfjærmekanisme som kan skiftes ut, fordi den har aluminiumsprofiler som blir skrudd sammen med spesielle hjørnebeslag. Fordelen med denne rammetypen er at den kan tilpasses hvert enkelt. Til denne aluminiumsrammen kan det brukes eller bestilles hovedsakelig alle spesialformater, ulike bildeglass av høy kvalitet og individuelle bakvegger. Derfor er rammen egnet for unike, uttrykksfulle og langvarige bildeinnramminger.

Bildeglassene fra Aicham Larson-Juhl

Antireflekterende Clarity-bildeglassDe fleste bilderammer blir utsatt for energirike solstråler hver dag, som med tiden fører til bleking av bildene og dermed skader disse for godt. Den som bestemmer seg for en bilderamme av høy kvalitet fra Aicham Larson-Juhl, bryr seg som regel også svært mye om bildet.

Derfor tilbyr vi deg disse bilderammene utelukkende med UV-beskyttelsesglass. Enten det er UV-glasset Clarity eller kunstglasset, som i seg selv allerede tilbyr en svært høy UV-beskyttelse. I tillegg til den høye UV-beskyttelsen er det blendfrie Clarity-glasset nærmest usynlig og reduserer restrefleksjoner til et maksimum på under 1 %. Det er en verden av forskjell mellom det vanlige, matte antirefleksglasset på andre bilderammer og den interferensoptiske, antireflekterende Clarity. Du vil bli begeistret!

Clarity UV 99 OG Clarity AR99 museumsglass (antireflekterende):

Med Clarity UV 99 dreier det seg om et antireflekterende bildeglass basert på grønnglass, som blir laget med flyteglass av høy kvalitet. Det filtrerer 99 % av de skadelige UV-strålene (ved 300–380 nm), som over tid bleker og ødelegger bildet. Begge sidene på glasset er belagt med et spesielt ripefast og robust belegg. Når det gjelder rengjøring av platen, behøver du derfor ikke å bruke spesielle rengjøringsmidler eller bekymre deg for riper.

Egenskapene til det antireflekterende museumsglasset Clarity AR99 er nærmest identiske med flytglasset Clarity AR99, bare at det i dette tilfellet dreier seg om et interferensoptisk, antireflekterende glass i museumskvalitet. Dette glasset er spesielt utviklet for konservatoriske bildeinnramminger og kombinerer UV-beskyttelse med blendingsfrihet. Med en restrefleksjon på under 1 % er det knapt nok synlig og reduserer refleksjoner til et absolutt minimum samt har best mulig UV-beskyttelse.

Spesifikasjoner Clarity AR99:

 • 99% UV-beskyttelse
 • forhindrer bleking av kunstverker
 • enkel rengjøring
 • eksakt fargegjengivelse
 • ingen bulkete overflateforvrengning
 • nøytral farge i refleksjonen fra alle betraktningsvinkler
 • oppfyller konserveringsstandarden ISO 18902
 • består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
 • oppfyller konserveringsstandarden fra FATG og PPFA
 • 99 % UV-blokkeringsnivået blir sertifisert fra et fysisk laboratorium i Storbritannia i henhold til EN 410
Clarity AR70 (antireflekterende):
Med Clarity AR70 basert på hvitt glass setter Larson-Juhl nye standarder for bildeglass. Med en restrefleksjon på under 1 % er Clarity-bildeglasset nesten fullstendig antireflekterende og gjengir fargene på bildet på en tilnærmet uforfalsket måte, i motsetning til vanlig matt antirefleksglass. Dessuten filtrerer dette bildeglasset cirka 70 % av de skadelige UV-strålene som bleker og skader bildene. Den tosidige overflaten har et spesielt belegg som beskytter mot riper og er svært robust mot riper og rengjøringsmidler. Clarity fra Aicham Larson-Juhl har et utmerket pris-ytelsesforhold i segmentet museumsglass.

Spesifikasjoner Clarity AR70:

 • 70 % UV-beskyttelse
 • Nærmest ingen refleksjoner, takket være det interferensoptiske, antireflekterende glasset
 • forhindrer bleking av kunstverker
 • enkel rengjøring og svært ripefast
 • eksakt fargegjengivelse
 • nøytral farge i refleksjonen fra alle betraktningsvinkler
 • består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
Kunstglass:
Polystyrenglassplatene blir laget av et termoplastisk kunststoff. Sammenlignet med glassplater utmerker dette kunstglasset seg med høy bruddsikkerhet og lav vekt. Imidlertid er kunstglass også mer ømfintlig for riper. Den høye lysoverføringen ligger på samme nivå som sammenlignbare plater i normalglass. Polystyrenglass har en ganske høy UV-beskyttelse.
Kunstglass (antireflekterende):
På det antireflekterende polystyrenglasset blir overflaten teknisk behandlet for å spre lyset som faller inn og minimere refleksjonene på bildene. Det har en svært høy lysoverføring og er ytterst robust. Polystyrenglass har en ganske høy UV-beskyttelse.
Tomme rammer:
De tomme rammene blir levert uten glass og uten bakvegg og er spesielt egnet for innramming av festede blindrammer eller lamineringer.
Generelt
Materiale:Egnet som objektramme
Mål
Falsdybde:0,98 cm
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Aluminiumsrammer
Produktserie:Clark
Lukking på bakvegg:Verktøy (skrutrekker)
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343