Meny
AlleRammer.noRammestørrelserAlle formaterSkyggeramme TOUCHWOOD 40 spesialtilpasset

Skyggeramme TOUCHWOOD 40 spesialtilpasset

Skyggeramme TOUCHWOOD 40 spesialtilpasset
Aicham-Larson-Juhl
  • 3,1 cm
  • 2,6 cm
Artnr.: AIC-9245113-SZ-H
Spørsmål om produkt
fra 1.804,50 kr *

Skyggerammer av tre fra Larson-Juhl

Firmaet Larson-Juhl GmbH fra Neu-Ulm er en av de mest moderne og største produsentene av bilderammelister i Europa. Produksjonen av lister skjer delvis for hånd, noe som gir dem et spesielt og individuelt preg. Til sammen har produsenten over 300 forskjellige treprofiler med mer enn 1600 overflater, og individuelle bilderammer kan lages for nesten ethvert kundeønske.

Til listeutvalget fra Aicham Larson-Juhl hører bilderammer av tre og aluminium og gullfargede bilderammer, som særlig er å finne i museer eller gallerier. Når det gjelder trelistene, finnes det over 1600 forskjellige utførelser, som kan lages etter mål. Når det gjelder aluminiumsrammer, tilbyr Larson-Juhl rundt 200 forskjellige utførelser. Produsentens ytterligere spesialitet er passepartouter. Mer enn 450 sorter er tilgjengelig hos Aicham Larson-Juhl.

Bestill i bildemålet!

I produksjonen legges det til en skyggefuge på 0,5 cm hele veien rundt. Hvis du ønsker en annen fugebredde eller vil ha den laget etter falsmål, kan du gi oss beskjed om dette i kommentarfeltet på slutten av handlekurven.

Generelt
Materiale:Tre
Mål
Falsbredde:3,1 cm
Falsdybde:2,6 cm
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Skyggerammer
Produktserie:Larson-Juhl
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343