Meny
AlleRammer.noMerkerWalther DesignSyrefri Passepartout

Syrefri Passepartout

Syrefri Passepartout
Walther
Artnr.: WAL-PA318-A-H
Spørsmål om produkt
fra 50,00 kr *

Passepartout med skråskåret kant

  • syrefri passepartoutpapp, 1,4 mm tykk
  • mange forskjellige dekkfarger, hvit kjerne
  • Bildeutsnitt med skråskåret kant
  • mange forskjellige standardstørrelser
  • beskytter bildet og forbedrer det optisk

Gjør en forskjell med en passepartout fra Walther Design. Pappinnlegget beskytter bildet mot fuktighet, skadelige stoffer fra rammeprofilen og dermed mot for tidlig aldring. Dessuten unngår du med en passepartout at bildet presses direkte mot glasset og fargen kleber seg til det.

Dessuten kan du med en passepartout påvirke utstrålingen til bildet betydelig. Hvilken virkning vil du oppnå? Til mørke rammelister passer også mørke passepartouts og med lysere rammelister kan du gjerne bruke en lysere passepartout. Med en lys passepartout blir bildet i fokus, mens det med en mørk passepartout trer i bakgrunnen. Til gjengjeld holder sistnevnte blikket på bildet lenger. En svart passepartout kan gi bildet et dramatisk utseende. Enten det er svart, hvitt eller farget: De syrefrie passepartoutene fra Walther Design forbedrer bildet visuelt. Den skråskårne kanten på bildeutsnittene sørger for en mindre brå overgang mellom innlegg og bilde. Dessuten virker bildet mer romlig.

Sørg for at hver side av bildeseksjonen skal være 1 cm mindre enn bildet ditt. Videre bør rammeprofilen være minst 10 mm dyp (eller falsdybden minst 10 mm) – avhengig av bildeglasset, tykkelsen på passepartoutpappen, tykkelsen på bildebæreren og bakpanelet.

Inspirasjon – bilderammer fra Walther Design

Oppdag den fargerike verdenen av bilderammer fra Walther Design. Sortimentet omfatter forskjellige typer bilderammer, som brukervennlige, avtakbare rammer, gallerirammer med flere passepartouts og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. I tillegg til utprøvde rammematerialer i syntetisk, aluminium og tre, kan du også kjøpe spesielle rammemodeller laget av grovspon, med bergkrystalldekorasjoner, praktiske bordstativer og mye mer. Takket være det store utvalget til en lav pris, har Walther Design-merket den rette kreative løsningen som dekker alle behov.

Ytterligere egenskaper
Vekt:0,01 Kg
Produktserie:Passepartouts
Utsnitt av innlegg:9x13 cm
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343