Meny
AlleRammer.noPassepartouterUtvendige og innvendige utsnitt1,4 mm WhiteCore standard-passepartout spesialtilpasset

1,4 mm WhiteCore standard-passepartout spesialtilpasset

1,4 mm WhiteCore standard-passepartout spesialtilpasset
Nielsen
Artnr.: NIE-PP-10x15-140618-H
Spørsmål om produkt
fra 172,50 kr *

Passepartout med individuelt innvendig utsnitt

  • Den syrefrie passepartouten med individuelt innvendig utsnitt supplerer ideelt den profesjonelle bildepresentasjonen hvis du vil ramme inn et bilde eller foto i et spesialformat.
  • For et skreddersydd passepartout kan du velge favorittfargen din fra et fargerikt fargekart. Passepartout-kjernen er alltid hvit, så den skråskårne kanten er også hvit.
  • For passepartout med et individuelt innvendig utsnitt kan du velge mellom mange forskjellige utvendige formater i standardmål fra 10 x 15 cm til og med 70 x 100 cm. Dette gjør at du kan ramme inn bilder i spesialformat perfekt i en ramme med standardmål av tre eller aluminium fra Nielsen Design.
  • Passepartouten er 1,4 mm tykk. Falsen på bilderammen din skal derfor være tilsvarende høy til at den kan holde på bildeglasset og bakpanelet i tillegg til bildet og passepartouten.
  • Viktig Målene på det individuelle bildeutsnittet skal være ca. 1 cm mindre enn bildet på alle fire sider. Dette hindrer at det faller gjennom passepartouten.
    Eksempel: Bildet ditt har bildeformatet 30 x 45 cm. Innvendige mål skal følgelig være 29 x 44 cm.
  • Merk Denne artikkelen er en spesialtilskjæring, som derfor ikke kan byttes eller returneres.

Hva er en passepartout?

Passepartout er den kreative formidleren mellom bildemotiv, ramme og miljø. Den lar motivet få plass til å puste og bretter ut karismaen.

Hvis fargen på passepartout er lysere enn den dominerende nyansen på bildet, kommer bildet optisk i forgrunnen. Derimot oppnår du mer dybde og plass med en passepartout i en mørkere kontrastfarge.

Ytterligere egenskaper
Utvendig format:10x15
Level:Standard
Tykkelse:1,4 mm
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343