Meny
AlleRammer.noBilderammerTrerammerTreramme Nemesis spesialtilpasset

Treramme Nemesis spesialtilpasset

Treramme Nemesis spesialtilpasset
Deha
Artnr.: DEH-1532A3-SZ-ANLA-H
Spørsmål om produkt
fra 1.076,20 kr *

Trerammen Nemesis fra DEHA

Med en bilderamme fra merket DEHA har du valgt en robust ramme av høy kvalitet og tysk produksjon. Når det gjelder anvendte tresorter, er det utelukkende brukt massivtre som bøk og lønn fra europeisk skogbruk. Samtlige trerammer fra DEHA blir produsert som «ekte» utskiftbare rammer med stabiliserende torsjonsfjærer av høy kvalitet.

Premiumbilderammene fra DEHA design er spesielt stabile og holdbaretakket være deres eksklusive og forseggjorte bearbeiding. Slik blir blant annet hjørnene behandlet med svalehaleskjøt i stedet for enkle klemmer. En innebygd aluminiumslist i profilen forhindrer også at noten rives ut ved hyppig bytte av bilde, og takket være torsjonsfjærene av høy kvalitet er det enkelt å bytte bilde. I tillegg hakes lukningsfjærene fast i profilen og forhindrer at trelistene gir etter ved store formater, og stabiliserer samtidig bilderammen.

Egenskaper for trerammen Nemesis

  • Klassisk, enkelt og tidløst design i premiumkvalitet laget i Tyskland
  • Massivtre som bøk og lønn fra europeiske skoger.
  • Eksklusiv, ren og stabil bearbeiding med svalehaleskjøt.
  • Aluminiumslister integrert i profilen forhindrer at noten rives ut og gjør det mulig å bytte bilde enkelt og hyppig. Siden torsjonsfjærene hakes fast i aluminiumslisten, henger ikke treprofilene ved store formater, og bilderammen blir spesielt stabil.
  • Stabile torsjonsfjærer av høy kvalitet med integrert høyde- og sideutjevning for praktisk oppheng i stående og liggende retning.
  • Syrefritt kartonginnlegg (250 g/m²) i hver bilderamme som bakgrunn og beskyttelse for bildet.
  • Kantslipt normal- og antirefleksglass på 2 mm av høy kvalitet, i store formater fra 70 x 100 cm opptil 3 mm tykk. Et tilgjengelig alternativ er også det UV-beskyttende akryl- og antirefleksglasset og det interferensoptiske, antireflekterende museumsglasset.
  • Kan leveres i 34 standardformater fra 20 x 28 cm til 70 x 100 cm eller 100 x 140 cm og i hvilke som helst spesialformater etter mål.
Generelt
Oppheng:Stående og liggende retning
Mål
Ytterligere egenskaper
Rammetype:Trerammer
Lås til bakvegg:Torsjonsfjærer
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343