Meny
AlleRammer.noBilderammerAluminiumsrammerAluminiumsbilderamme Capella spesialtilpasset

Aluminiumsbilderamme Capella spesialtilpasset

Aluminiumsbilderamme Capella spesialtilpasset
Deha
Artnr.: DEH-30A2-CHAM-SZ-H
Spørsmål om produkt
fra 1.416,70 kr *

Capella aluminiumsramme etter mål

Med en bilderamme fra merket DEHA har du valgt en robust ramme av høy kvalitet og tysk produksjon. Hos DEHA finner du et stort utvalg av aluminiumsrammer i nærmest alle populære profilformer og i et stort fargeutvalg. I tillegg til utmerket bearbeiding av råvarer med høy kvalitet er aluminiumsrammene fra DEHA spesielt imponerende på grunn av sin stabilitet, holdbarhet, lave vekt (spesielt med lett akrylglass) og høye bæreevne, selv med hyppige bildeskift.

Aluminium er et utmerket materiale for bilderammer. I tillegg til at det er stabilt og lett, kan aluminium brukes til å kombinere og implementere nesten hvilken som helst profilform og design med et stort antall lakkerte og elokserte, børstede og glatte overflater. I motsetning til bilderammer av tre er smale aluminiumsrammeprofiler betydelig mer stabile og er også ideelle å bruke for store bildeformater.

DEHA tilbyr mange utskiftbare ramme av aluminium, og takket være de praktiske torsjonsfjærlukningene av høy kvalitet er det mulig å bytte bilde ofte og lett å montere dem på veggen. Saklige, funksjonelle aluminiumsprofiler for en tidløs innramming i premium-kvalitet: Dette står merket DEHA Design for!

Capella utskiftbar ramme av aluminium

  • Den middels brede og lett avrundete profilen til aluminiumsrammen Capella er tilgjengelig i flere mattelokserte farger med en markant børstet overflate. Aluminiumsrammen Capella finnes også med en 3 cm bred profil som aluminiumsrammen Antares samt med en 4 cm bred profil som aluminiumsrammen Nashira.
  • Denne utskiftbare rammen av aluminium i premium-kvaliteten „Made in Germany“ har flere bruksområder og vil gi deg langvarig glede.
  • Ren og stabil bearbeiding i hjørnene.
  • En kant på baksiden av profilen sørger for å hekte fast den praktiske torsjonsfjærlukkingen og gir dermed stabilitet til aluminiumsrammen og forhindrer at aluminiumslistene henger ned ved store formater.
  • Stabile torsjonsfjærer av høy kvalitet med integrert høyde- og sideutjevning for praktisk oppheng i stående og liggende format.
  • Syrefritt kartonginnlegg (250 g/m²) i hver bilderamme som bakgrunn og beskyttelse for bildet.
  • Kantslipt normal- og antirefleksglass på 2 mm av høy kvalitet, i store formater fra 70 x 100 cm opptil 3 mm tykk. Et tilgjengelig alternativ er også det UV-beskyttende akryl- og antirefleksglasset og det interferensoptiske, antireflekterende museumsglasset.
  • Kan leveres i 34 standardformater fra 20 x 28 cm til 70 x 100 cm eller 100 x 140 cm og i hvilke som helst spesialformater etter mål.
Generelt
Henger:Stående og liggende retning
Mål
Ytterligere egenskaper
Lukking på bakvegg:Torsjonsfjærer
Rammetype:Aluminiumsrammer
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343