Meny
AlleRammer.noPassepartouterUtvendige og innvendige utsnitt1,4 mm WhiteCore passepartout, etter mål opptil 80x100 cm

1,4 mm WhiteCore passepartout, etter mål opptil 80x100 cm

1,4 mm WhiteCore passepartout, etter mål opptil 80x100 cm
Nielsen
Artnr.: NIE-PP-SZ-140618-H
Spørsmål om produkt
188,90 kr *

Passepartout med innvendig utsnitt og skreddersydd utvendig format

  • Den syrefrie passepartouten med individuelt innvendig utsnitt supplerer ideelt den profesjonelle bildepresentasjonen hvis du vil ramme inn et bilde eller foto i et spesialformat.
  • For et skreddersydd passepartout kan du velge favorittfargen din fra et fargerikt fargekart. Passepartout-kjernen er alltid hvit, så den skråskårne kanten er også hvit.
  • Med spesialtilskjæring av passepartout er alternativene todelt: Enten tilpasser du de utvendige formatene med dimensjonene til standardbilderammen du velger. Eller du kan bestille en spesialtilskjæring som er nøyaktig på millimeteren, som dermed passer perfekt inn i den skreddersydde bilderammer.
  • Passepartouten er 1,4 mm tykk. Falsen på bilderammen din skal derfor være tilsvarende høy til at den kan holde på bildeglasset og bakpanelet i tillegg til bildet og passepartouten.
  • Viktig Målene på det individuelle bildeutsnittet skal være ca. 1 cm mindre enn bildet på alle fire sider. Dette hindrer at det faller gjennom passepartouten.
    Eksempel: Bildet ditt har bildeformatet 30 x 45 cm. Innvendige mål skal følgelig være 29 x 44 cm.
  • Merk Denne artikkelen er en spesialtilskjæring, som derfor ikke kan byttes eller returneres.

Hva er en passepartout?

Passepartout er den kreative formidleren mellom bildemotiv, ramme og miljø. Den lar motivet få plass til å puste og bretter ut karismaen.

Hvis fargen på passepartout er lysere enn den dominerende nyansen på bildet, kommer bildet optisk i forgrunnen. Derimot oppnår du mer dybde og plass med en passepartout i en mørkere kontrastfarge.

Ytterligere egenskaper
Tykkelse:1,4 mm
Level:Standard
Nettbutikken for bilderammer, fotorammer og passepartouter. Vi sender bilderammene fra Tyskland til Norge.
artvera GmbH & Co. KG | Organisasjonsnummer: 926 071 343